Discover Fun a fost amenajat cu suflet de copil și minte de meșter, astfel încât să răspundă atât dorințelor celor mici, cât și nevoilor celor mari.

Dotări

Ne-am dorit ca și părinții să se simtă confortabil în spațiile interioare și exterioare destinate petrecerii micuților. Dacă afară am dotat foișorul cu cuptor, grătar, plită cuptor electric, scaune și masă din lemn masiv, vitrină frigorifică, balansoar, hamac și tobogan copii, ne-am asigurat că și în interior zona destinată adulților este complet utilată cu expresor, plită electrică, cuptor cu microunde, cuptor electric, frigider, scaune adulți.
Vor putea urmări cu toții clipuri sau pur și simplu amintiri surprinse în fotografii, pe ecranul de proiecție ce însoțește videoproiectorul sau doar pe unul dintre cele două Smart tv 4k 163cm/138cm, acompaniate de kit-ul de sonorizare profesională. Tot la Discover Fun vor putea crea noi amintiri pe care să le imprimăm pe loc cu imprimanta noastră foto profesională.
Am ales să oferim copiilor o gamă largă de alegeri, de la jucării tradiționale, la cele mai „în tendințe” console de jocuri. Cei mai activi și plini de energie au la dispoziție mingi, bile, cercuri, bile uscate, mingi ping-pong/ fotbal/ volei/ baschet), mese (hochei, tenis de masă și fotbal) și trambulină.
Copiii se pot delecta cu seturile de jucării pentru copii (set cifre și litere magnetice, set popice copii, joc de construcție magnetic, joc de aruncat inele, șah, table, set 10 jocuri, Monopoly, jocul afacerilor, telefonul fără fir, darts, jocul cu autostrăzi, spânzurătoarea, scrabble, puzzle).
Detectivii în devenire își pot etala abilitățile de a trage cu pistolul cu țintă sau se pot juca cu pinball flipper-ul electronic. Și micuții, dar și adulții se pot distra pe consolele playstation sau pot pătrunde în realitatea virtuală cu ajutorul setului VR all-în-one.
 Micii bucătari își vor putea exersa talentul în bucătăria miniaturală creată special pentru ei.
Nu lipsesc de la Discover Fun nici multiubitele: căsuța pentru copii, lada cu nisip, castelul gonflabil, mașina de făcut baloane de săpun, dar și setul cu tabla multifuncțională magnetică unde micii artiști își pot exersa talentele.
Cu toții, indiferent de preferințe vor putea explora în voie surprizele pe care complexul de joacă profesional le oferă tuturor. Obosiți de joacă, copiii se pot relaxa pe fotoliile și pe scăunelele ce îi așteaptă lângă măsuțele destinate lor. Nu am uitat nici de adulți și le-am pregătit și lor suficiente locuri de odihnă.